Mattias Durnik, ny styrelseledamot på FPX. Vad gör du när du inte sitter i FPX styrelse?
– Jag jobbar som Näringslivsdirektör i Gävle kommun. Jag började direkt efter sommaren förra året och min roll är en ny position i Gävle kommun. Vi har nyligen bildat en ny affärsavdelning med uppdraget att starta upp och utveckla arbetet för att skapa ett väsentligt förbättrat affärsklimat i Gävle kommun.

Vad fick dig att acceptera uppdraget som styrelseledamot i styrelsen för FPX?
– När jag fick frågan från valkommittén tvivlade jag inte på mitt svar. Jag accepterade direkt. Jag tycker att FPX är en mycket intressant och viktig organisation, inte bara för Gävle utan för hela Sverige. Jag känner att mycket positiva saker pågår inom FPX på senare tid – och jag vill bidra på de sätt jag kan i rollen som styrelseledamot för att fortsätta utvecklingen av FPX.

Vad gör du helst på fritiden?
– När jag inte jobbar fokuserar på min familj och vänner. Jag tränar också, denna säsong när våren kommer föredrar jag utomhuslöpning.

Tack så mycket Mattias, vi är glada att ha dig i vårt team!

Pin It on Pinterest