Future Position X driver projektet TRIIP, som står för The Regional Innovation Internationalization Project. Aktiviteterna riktar sig till microföretag i Gävleborg, Dalarna och Värmland, som erbjuds möjligheter till utveckling för att lyckas med internationellt konkurrenskraftiga produktpaketeringar.

Torsdagen den 15 september genomförs en första workshop i programmet med tre företag som gett sig in i en spännande utveckling.
Verktyg för att analysera sin exportsatsning kommer att presenteras, liksom nätverk, kontakter och finansieringsmöjligheter på olika internationella marknader som EU, Indien, ASEAN och Kina.

Projektet ger företagen möjlighet att kliva med när som helst över tid. Varje enskilt företag driver sin egen process tillsammans med projektledningen. Så även om projektet har startat så – ”inget tåg har gått”.

”Är du” ett microföretag, dvs. färre än tio anställda och högst 2 miljoner euro i årsomsättning, då har ditt företag här en utmärkt möjlighet till avstamp ut på en internationell marknad. Projektet finansierar också resor till de utländska marknaderna.

Hör av dig till projektledaren Fredrik Larsson, 070 356 70 44, fredrik.larsson@fpx.se

Pin It on Pinterest