Igår den 4 februari hade Future Position X styrelsemöte, där behandlades bland annat det faktum att verksamhetschefen Johan P Bång ett par dagar tidigare sagt upp sig. Lars Jansson är föreningens ordförande.
– Jag vill verkligen tacka Johan för det jobb han gjort med att leda bygget av Future Position X och med sin vision utvecklat organisationen till vad den är idag. Och det känns mycket bra att Johan lovat stanna till och med den internationella utvärderingen i maj av innovations- och forskningsprogrammet Geo Life Region.

Lars tror att någon gång i början av hösten kan en efterträdare vara på plats efter ett rekryteringsarbete som inleds i början av sommaren. Ungefär samtidigt som arbetet med en ny ansökan till Vinnova om finansiering för de kommande tre åren kommer att intensifieras.
– Jag är mycket nöjd med att Johan med sin kompetens och erfarenhet också har lovat att bistå med att skriva ihop den nya ansökan som ska in till Vinnova i början av hösten, säger Lars Jansson och avslutar.
– Nu blir ju Johan kvar några månader, men jag vill redan nu önska honom lycka till i fortsättningen, efter de tio år i föreningen som han utvecklat till ett ledande internationellt erkänt kluster.

Bilden: Lars Jansson, ordf. Future Position X

 

 

 

Pin It on Pinterest