[fusion_text]

Om tjänsten

Som Processledare – Gävle Innovation Arena kommer du främst arbeta med i Future Position X Vinnväxt Initiativ – Geo Life Region. Du kommer att utveckla, driva, genomföra och leverera projekt och aktiviteter som bidrar till att stärka våra möjligheter till forskning, utbildning och kompetensförsörjning genom aktiviteter drivna utifrån Arenan.

Rollens ansvarsområden

Övergripande ansvarig för att utveckla, driva, genomföra och leverera innovations, tillväxt och utbildningsfrämjande insatser som byggs runt arenan. Du kommer att vara vår huvudansvariga i gränssnittet mellan partners, utförare och andra aktörer i arenan. Utveckling, implementering och leverans sker genom nära samverkan och samarbete med akademi, näringsliv och offentlig verksamhet vilket omfattar ett ansvar för att vidareutveckla samverkan, nätverk och stärka relationer.

Rollen omfattar budgetansvar.

Personspecifikation

Vi önskar att vår nya kollega har en dokumenterad processledar/projektledar bakgrund och en akademisk utbildning motsvarande kandidatnivå eller mer. Det är också väldigt positivt om du har tidigare erfarenheter om innovationsarbete.  Du kommer att trivas hos oss om du drivs, utmanas och växer av:

  • Utveckla, driva, leda, skapa struktur och leverera projekt i innovativa miljöer.
  • Skapa nätverk och samverkan internt och externt.
  • Lagspel och prestigelöshet.
  • Starkt intresse för en positiv och samhällsutveckling som ökar människans livskvalitet.


Erbjudande

Hos oss får du bryta ny mark medan du arbetar med att öka tillväxten i regionen genom att arbeta med en hållbar samhällsutveckling inom områdena hälsa och hållbar utveckling av städer och samhällen.

Placering och anställningsform  

Gävle, tillsvidareanställning, heltid.

Om Future Position X

Vi skapar ökad tillväxt och livskvalitet genom en hållbar samhällsutveckling. FPX är organisation som driver tillväxten i Region Gävleborg genom att arbeta med olika aspekter av de hållbara utvecklingsområdena (agenda 2030) generellt men även mer specifikt med mål 3-Hälsa och mål 11-Hållbar utveckling av städer och samhällen. Inom dessa områden tar vi ett helhetsgrepp inom tillväxtökning genom plattformarna Forskning&Akademi, Innovation, Inkubation och Acceleration.

Future Position X är en NGO (non-profit organisation) som finansieras av organisationens medlemmar, Vinnova, Tillväxtverket, Region Gävleborg och Gävle Kommun.

Välkommen att skicka personligt brev och CV till: anna.fjallstrom@fpx.se, 070-357 17 30

Ansök senast den 27 januari 2018.

[/fusion_text]

Pin It on Pinterest