Välkommen Joa Elfsberg, du gör din andra dag på Future Position X idag. Hur känns det så här långt?
Det känns spännande, nervöst och roligt, allt på samma gång. Ska bli otroligt spännande att få jobba med innovation som kan bidra till positiv utveckling för människor i den smarta, hållbara och livskraftiga staden.

Berätta lite kort om dig själv.
Jag är uppvuxen i Valbo dit jag nyligen flyttat tillbaka efter att ha bott i centrala Gävle under de närmaste åren. Har under större delen av mitt liv satsat på min idrottskarriär där jag under 10 års tid spelat ishockey för Brynäs Damlag samt Damkronorna. I slutet av min idrottskarriär utbildade jag mig till Civilekonom på Högskolan i Gävle varvat med mitt idrottande. Avslutade min idrottskarriär i samband med att jag var färdig på Högskolan. Har därefter bland annat drivit eget företag inom marknadsföring och kommer närmast från Sandvik och en tjänst som projektledare.

På fritiden reser jag gärna, umgås med vänner, åker snowboard, fiskar eller det bästa av allt bara myser tillsammans med min familj.

Vilka områden kommer du ansvara för på Future Position X?
Mitt huvudsakliga uppdrag är att  utveckla, driva, genomföra och leverera projekt och aktiviteter som bidrar till att stärka våra möjligheter till forskning, utbildning och kompetensförsörjning genom aktiviteter drivna utifrån Arenan.

Vad vill du uppnå med ditt arbete?
Att via våra samarbetspartners, invånare och innovatörer skapa nya innovativa lösningar som gynnar människorna i den smarta, hållbara och livskraftiga staden.

Joa är Service Operation Manager för Gävle Innovation Arena så kontakta henne gärna vid frågor kring arenan.

joa.elfsberg@fpx.se 

www.gavleinnovationarena.se

 

Pin It on Pinterest