Det var i början av februari som Johan P Bång meddelade att han skulle lämna uppdraget som verksamhetsledare för Future Position X. Det skedde nu samband med föreningens årsstämma och april månads utgång. Han återkommer dock ett par dagar i mitten av maj för att medverka vid den internationella utvärderingen av Vinnväxtinitiativet Geo Life Region som Future Position X driver sedan tre år.
Johan har i senaste numret av Geo Life Magasin tecknad ned en intressant summering och tillbakablick av sina tio år som ledare för Future Position X. Så här avslutar han:

IMG_0729

JAG SKICKAR ETT stort TACK till alla som varit med på olika sätt och byggt upp en av Europas mest prisbelönta klusterorganisationer. Jag måste också tacka alla som inte trott på att det var möjligt, utan er så hade det inte funnits någon motvind som fått oss att envist fullfölja och engagera oss lite extra… Ett speciellt tack går förstås till Jan Bjerkman som en gång i tiden anställde mig. Vi arbetade sedan tillsammans under många år med att bygga och utveckla Future Position X och för några år sedan skrev vi tillsammans en bok om Future Position X historia och utveckling.

SITTER DU PÅ en spännande innovation, en internationell möjlighet eller har en kreativ talang, se till att göra något av den. Den blir inte bättre av att inte användas och den finns inte kvar för evigt… Jag skall ta vara på Min nu!

Här hittar du nr 1 av Geo Life Magasin 2016 och Johans hela text.

Pin It on Pinterest