Måndag 12 februari besöker chargé affaires David E. Lindwall och Haralampos Karatzas från USA:s ambassad Gävle för en presentation av Gävle Innovation Arena. Värd för besöket är landshövding Per Bill som nyligen invigde arenan och som då pekade på samverkan och arenan som viktiga framgångsfaktorer för regionens utveckling.

David E. Lindwall och Haralampos Karatzas kommer under eftermiddagen att få ta del av det stora engagemang som finns för arenan och för att stötta forskare, studenter, innovatörer, verksamhets- och produktutvecklare att hitta lösningar för framtidens smarta, hållbara och livskraftiga stad.

För presentationerna står bland annat Högskolan i Gävle, Lantmäteriet, Esri och KnowIT samt Future Position X som är sammanhållande part för Gävle Innovation Arena.

På måndagskvällen bjuder Per och Louise Bill in till en middag på Gävle slott där David E. Lindwall och Haralampos Karatzas får träffa representanter för bland annat Högskolan i Gävle, Future Position X, Lantmäteriet, Esri och Gävle kommuns näringslivsenhet.

Kontakta gärna Eva Malmborg, kommunikationsfunktionen Länsstyrelsen Gävleborg för mer information.
Tel. +46 (0)10-225 12 78
E-post: eva.malmborg@lansstyrelsen.se  

 

Pin It on Pinterest