Future Position X har anställt Anna Fjällström som ny verksamhetschef.
Hon kommer närmast från Ericsson och har de tre senaste åren arbetat i Afrika, först i Kenya och nu närmast i Sydafrika.
Anna börjar anställningen redan den första oktober och kommer att flytta till Gävle med sin familj.

– Det ska bli fantastiskt spännande och roligt, säger Anna Fjällström. Jag tror att jag med min erfarenhet av att verka lokalt, regionalt och internationellt, både i mindre entreprenöriella verksamheter och i stora internationella bolag, kan bidra på ett positivt sätt i att driva verksamhetens mål och positionera den.

Anna har haft en lång rad positioner i olika bolag, mestadels telekombranschen och arbetat med Europa, Asien och Afrika.
– Det ska bli intressant att jobba i en mindre organisationer som samverkar med andra aktörer i ekosystemet runt GIS för att ytterligare stärka, bygga vidare på, samt expandera regionens position inom området.

img_2226 Anna Fjällström, verksamhetschef på Future Position X från 1 oktober 2016

Det var i våras som Johan P Bång lämnade chefsbefattningen efter 10 år i föreningen. Sedan dess leder föreningens ordförande Lars Jansson verksamheten och han lämnar alltså över till Anna Fjällström den första oktober.

– Vi är mycket nöjda med att Anna kommer till oss med alla sina affärsmässiga och internationella erfarenheter. Hon kommer att leda verksamheten när vi nu går in i en ny fas i det tioåriga innovations- och forskningsprogrammet Geo Life Region, med målet att stimulera nyföretagandet och öka sysselsättningen i regionen.

Pin It on Pinterest