Tack för 2013!

Sagogryn, julgröt, skinka, glitter, granar, ljus. Några ord ryckta ur den tid vi nu passerar. Tiden går fort och där borta väntar det nya året. Ibland önskar jag att man kunde glänta lite på det nya årets dörr, för att se vad som finns, vad som väntar, där bortom tröskeln.
Vi kan inte se, inte tjuvkika. Det vi kan göra är att planera och drömma.
Det vi för stunden kan göra är att blicka bakåt, för att minnas det år som gått. FPX år har varit ett innehållsrikt år, ett år som tagit oss till nya framsteg och projekt. Klädd i orangea färger mottog vi i Stockholm priset som Vinnväxt-vinnare. Med detta pris i vår hand kan vi ana vad framtiden kommer att fyllas med, men bara ana! Vi planerar nu för fullt för hur dessa år ska ge oss den framgång som vår region behöver.  Våra framtida kalendrar fylls av aktiviteter för att åstadkomma tillväxt och framtidstro i vår region.
Som ett bevis på att vårt arbete gett resultat i regionen, länkar jag med, en intervju gjord av Region Gävleborg med vår landstingsdirektör, som numera är en av våra främsta budbärare. Det vi åstadkommit under året har gjort skillnad!

Jag vill önska er alla en fridfull julhelg med nära och kära, och tid för tanke och vila. När det nya året ringts in, möts vi igen för att ta nya kliv in i framtiden, hur de exakt kommer att se ut, och vart stegen bär kan vi bara ana, men det är vi som äger våra möjligheter.

God Jul och Gott Nytt År

Ingrid H Amrén,
Ordförande Future Position X

Ingrid

2013 var ett händelserikt år, nedan ser du några glimtar av vad vi har gjort.