Roadroid wins the Oscar of Roads: GRAA 2014 – Technology, Equipment & Manufacturing – ”Smart phone IRI data collection” (Sweden).

Stort grattis till vår klustermedlem Roadroid som har vunnit ”Oscar of Roads: GRAA 2014 – Technology, Equipment & Manufacturing – ”Smart phone IRI data collection”!

Lars Forslöf VD på Roadroid, berättar att priset är en viktig kvalitetsstämpel mot vägbranschen globalt. Vi har ju vunnit fina priser tidigare, men de har varit mer orienterade runt mobila tjänster och IT. Detta är från en av vägbranschens viktigaste föreningar internationellt. Under året har det även släppts oberoende forskningsrapporter som bekräftar att vår teknik fungerar, säger Lars Forslöf och fortsätter,

– Tillsammans med att vi är nära nya affärer runt om i världen är priset extra värdefullt, branschen är reglerad, statisk och krävande att ta sig in i, både i Sverige eller internationellt.

– Vi har en utbildning i Myanmar den 10-11 november, en workshop för våra kunder i Asien i Bangkok den 13-14 november, och åker därefter till Bali 17-19 november för att delta på IRF Asia och där ta emot priset. Att kunna berätta om vinsten i vår marknadsföring passar mycket bra, avslutar Lars.

Läs gärna mer om Roadroid och följ dem på Twitter @roadroid

roadroid IRF