Det här är en signal till dig som är idérik, smart, innovativ, drabbad, arbetar inom hälso- och sjukvården eller bara är riktigt förbannad. Här finns det möjligheter.

INTÄKTER & HÄLSA
Det är ett och annat som hotar folkhälsan. Livsstilen är boven. Nära varannan i Sverige bär på övervikt eller fetma. 80 liter läsk, 15 kilo godis, 6 kg chips, det är siffror som sätter spår. 33 liter starköl, 25 liter vin och 3 liter starksprit, allt beräknat per person. Det bidrar inte heller till folkhälsan. Att sedan tre av fyra har taskig kondition, eller vart tredje barn sitter tre timmar eller mer per dag vid datorn, lyfter inte heller mot ökat välmående. Plockar vi också in yttre faktorer som kemikalier, luftföroreningar, mobbing, arbetslöshet, hög arbetsbelastning (!), stress och ojämlikhet, så bidrar inte heller det till ”det goda livet”. Enligt ”Svensk förening för folkhälsoarbete” är samhällets samlade kostnader för ohälsa  120 miljarder per år.  Här talar vi om stålar. Men för tusan – nog med pekpinnar – finns det inga möjligheter!? Jodå det är här Du kommer in i bilden – du som entreprenör med idéer och engagemang för ökat välmående – här finns möjlighet till stora intäker.

GRATIS PLATTFORM
Tillsammans med Esri Inc. erbjuder nu Future Position X en gratis digital plattform för utveckling av idéer som bär mot bättre folkhälsa och ökat välmående. Under tre år får du gratis tillgång till den tekniska plattformen som innehåller allt du behöver för att skapa interaktiva webbkartor tillgängliga var som helst, när som helst, på vilken enhet som helst och som kan delas med vem som helst. Det är tekniken som står till ditt förfogande. Utöver detta får du tillgång till fri support i affärs- och produktutveckling och marknadsföring, fri tillgång till ett omfattande nätverk av företag och internationella forskare samt tillgång till en testpanel med 1 000 friskpiloter som är under uppbyggnad. Med ESRI:s och Future Position X världsomspännande nätverk har du tillgång till effektiva säljkanaler när din idé är färdig att lanseras.

TILL SIST
Med Geo Life Startup Platform kan du utveckla och testa din idé till färdig produkt eller tjänst. Din idé leder till ökat välmående, minskade samhällskostnader och ekonomisk framgång för din egen del.

Kontaktperson: ole.oldeen@fpx.se