Gävle is!

Idag anordnades Gävle is (GIS) i samband med Getaway Rock Festival som pågår mellan torsdag till lördag den 7-9 augusti. Tanken är att locka in festivalbesökare och Gävlebor till ett event i city som visar upp kreativitet från flera sidor. På torget finns Future Position X på plats och pratar om kreativitet, innovationskraft och regional tillväxt tillsammans med några av medlemsorganisationer som Sandvik, Gadder, Lantmäteriet, Högskolan och Gävle Kommun. Roliga aktiviteter erbjuds för att besökarna ska få se hur man kan använda sig av geografisk information på ett enkelt sätt. Tex håller Gadder en GeoQuiz tävling om hårdrocksbandet Slayer och en musikquiz av Steven Kautzky Andersson från Electric Religions.

Vi är på plats imorgon lördag också så passa på att träffa oss och se liveframträdanden, talkshows/intervjuer, föredrag, utställningar, uppvisningar, live graffiti, skate- och BMX jam.

Lars Backhans, VD Esri Sverige och Johan P Bång, Verksamhetschef Future Position X är föredragshållare på Clarion Hotell Winn, så kika förbi imorgon kl 11:30 och kl 13:00 för att höra dem tala om hur GIS kopplas till innovation, kultur och regionalattraktionskraft och tillväxt! Här möts ni även av en riktigt häftig konstutställning som inte får missas!

Välkommen imorgon kl 11:00-14:00.

Läs mer om Gävle is här