Esri Användarkonferens i San Diego

Den 13 till 18 juli var Future Position X på plats i San Diego på Esris årliga Användarkonferens.

Deltagandet grundade sig i vårt samarbete med Esri Inc. inom Geo Life Region programmet med syfte att förenkla användandet av Esris plattform för våra startup företag och forskare. Under dagarna hade vi en monter i Start Up Zone för att prata om vår regionala innovationsplattform där vi hjälper till att testa och utveckla nya innovationer och skapa nya företag med global inriktning.

Jiaman Tang, International Relations Manager, blev intervjuad om Geo Life Region (se intervjun här)  som visades live i korridorerna på det gigantiska konferensområdet och vi deltog även på en stor mediaträff för att kunna skapa framtida internationell uppmärksamhet om våra projekt och företag. Start Up Zone var en häftig miljö att vara i med alla nystartade företag med fokus på nya idéer och möjligheter kopplat till geografisk information. Det gavs också möjlighet att göra kortare presentationer för våra särskilt inbjudna besökare i utställningsytan vilket gav oss bra efterföljande möten inom GIS och Hälsa.

Jack Dangermond, ägare och grundare av Esri Inc. tog sin vanliga rundtur för att besöka alla utställare vilket vi såg till att föreviga med denna selfie.

Nästa år är målet att ta med Start Ups som har utvecklats via Geo Life Region programmet, följ gärna vår fortsatta resa under året här på vår webb och på Facebooksida.

Välkommen att kontakta Jiaman.Tang@fpx.se vid frågor om internationella samarbeten.