Electric Religions rockdokumentär premiärvisas

IMG_0153

Några fans med Electric Religions, som från vänster är, Mikael Nordmark, Håkan Åstrand, Neili Bjerring som hukar i mitten samt Steven Kautzky Andersson


 Tillsammans med Gefle Hårdrocksklubb presenterade Future Position X igår dokumentärfilmen om Gävlebandet Electric Religions första Kinaturné. Nära hundra inbjudna personer minglade och såg premiärvisningen på Harrys i Gävle. ”The Golden awaking music tour 2014” är producerad av det kinesiska produktionsbolaget HOTCHN.

IMG_0146

Mingel efter eftertexterna

– Vart vårt Kinaäventyr leder vet vi inte, men det är ruskigt spännande, säger bandets grundare och gitarrist Steven Kautzky Andersson. Och vi är väldigt tacksamma till det arbete som Future Position X lagt ned för att kratta manegen åt oss i Kina. Både personellt och finansiellt.
Johan P Bång från Future Position X sticker in.
– Vi jobbar ju mycket med internationalisering och det här är ett nytt och spännande sätt att samarbeta med den kreativa näringen för att fördjupa utbytet över gränserna, inte minst kulturellt.
Bandets sångare är Neili Bjerring.
– Kina ska få se och höra oss igen, vi har flera förfrågningar och kommer att åka tillbaka. Det är oerhört spännande och berikande och drömmen är ju att slå igenom där borta och samtidigt kunna leva inkognito här hemma i Sverige. Jämför med Japan. Det finns många exempel på artister och band som är stora i Japan, men helt okända här hemma.

Vill du veta mer kontakta Jiaman Tang

IMG_0145

Mera mingel i Harrys källare

IMG_0123

Den snygga Gröna och Steven Kautzky Andersson

IMG_0139

Screen shot från konserten i Zhuhai inför 30 000 personer