A-Relation skriver avtal med kinesiska Beeger 

Ytterligare ett av medlemsföretagen i Future Position X har skrivit avtal med ett kinesiskt bolag. Det är A-Relation AB som tecknat kontrakt med produktionsbolaget Beeger med säte staden Zhuhai i Guangdongprovinsen i södra Kina.

– Det handlar om att utveckla och lansera en genuin livsstilsprodukt med internationellt gångbar musik med influenser från den traditionella västerländska musiken och den asiatiska kulturen. Med gränsöverskridande musik vill vi bygga broar mellan människor och kulturer, säger Steven Kautzky Andersson, varumärkesstrateg och VD i A-Relation.

Avtalet fastställer en långsiktig relation som omfattar samarbeten med andra etablerade kinesiska varumärken, detta utöver turnéer, inspelningar och skivutgivningar samt affärsutveckling inom livsstilssegmentet.

– Med rockbandet tillika varumärket Electric Religions och kollektivet runtom har influenser hämtats från den kinesiska kulturen, historien och filosofin, vilket uppskattats på de turnéer som bandet hittills gjort. Och för A-Relation bäddar avtalet för fler möjligheter inom andra affärsområden. Som medlem i Future Position X har vi dragit enorm nytta av det kontaktnät de byggt upp i Kina, avslutar Steven Kautzky Andersson, som tidigare Grammisnominerats som soloartist och jobbat med globala aktörer inom musikindustrin som,Universal, Warner och EMI.

(Bilden: Steven Kautzky Andersson och  Mr Du Kai.)